هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  ثبت نامثبت نام  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  فیلتر شکنفیلتر شکن  ثبت نامثبت نام  ورودورود  

اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر

نويسندهپيام
BATMAN
مدیرکل سایت
مدیرکل سایت
BATMAN

تعداد پستها : 85
شکلک : اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 210839
اسم دوست دخترت يا پسرت : شلغم
روز عضویت : 1387/07/01
روز تولد : 1355/04/05
امتياز داده شده به کاربر از طرف ادمين :
اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر Left_bar_bleue50 / 10050 / 100اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر Right_bar_bleue

Registration date : 2008-09-04

اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر Empty
پستعنوان: اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر   اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر Emptyالثلاثاء سبتمبر 30, 2008 5:49 pm

اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر Eyd

می تونی چشماتو ببندی و منو تو ذهنت تصور کنی؟ …تونستی؟… به شما تبریک می گم! شما ماه رو دیدید! عید سعید فطر مبارک اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 65

با فرا رسیدن عید سعید فطر امشب همه ی اصفهانی ها در اقدامی عجیب بیرون از خانه خوابیدند تا فطریه ی خود را نپردازند!!!!! اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 24

به دلیل استقبال بی نظیر شما روزه داران عزیز, عید فطر به تعویق افتاده و ماه رمضان تا یک ماه دیگر تمدید گردید! اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 67

کجایی؟؟ همه دارن رو پشت بوم دنبالت میگردن آخه ماه من میخوان ببینن فردا عیده یا نه اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 8

عید فطر مبارک. الان جلوی آینه بودم ماه رو دیدم. اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 78

با تمام شدن ماه رمضان در های رحمت خدا بسته خواهد شد. لای در نمونی! اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 21

همیشه وقتی مهمونی ها تموم میشه، حس غریبی دارم… چه برسه به این دفعه که مهمونی خدا داره تموم میشه… اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 103

به غضنفر ميگن تو که روزه نمي گيري، چرا سحري مي خوري؟ مي گه نماز که نمی خونم،... روزه که نمی گيرم... سحري هم نخورم؟ بابا مگه من کافرم؟ اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 35

خدایا خیلی سعی کردم قدر این مهمونی رو بدونم ولی بازم احساس می کنم نتونستم… یعنی سال بعد هم ما رو دعوت می کنی؟ اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 20

و چقدر سخت است که این عزیزترین عید را بدون آن عزیزترین غایب از نظر بگذرانیم… اللهم عجل لولیک الفرج خدایا به ما توفیق ده تا از کسانی باشیم که حاصل دسترنج یکماه ی خود را در رمضان، از این به بعد هم حفظ کنیم. (آمین).اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر 63
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اس ام اس هاي ويژه عيد سعيد فطر
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-