| کل کل دختر وپسرها | |
|
+13jzmreg خوشگل majid137 HaMeD 18 rasol2010 Admin عسل bbcpersian tiva bernado k4ko.shirazi ناظر Foogle 17 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Admin ریاست کل سایت
تعداد پستها : 1183 آدرس پستي : کره زمین شکلک : تا حالا سکس داشتي : no روز عضویت : 1387/07/26 روز تولد : 1359/12/24 امتياز داده شده به کاربر از طرف ادمين : Registration date : 2008-05-29
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الثلاثاء أكتوبر 28, 2008 8:45 pm | |
| حالا خوب چشمهاتو باز کن من اومدم ببینم چی میخواهی بگی اگه چیزی نگی اونوقت من شروع میکنم ها | |
|
| |
Admin ریاست کل سایت
تعداد پستها : 1183 آدرس پستي : کره زمین شکلک : تا حالا سکس داشتي : no روز عضویت : 1387/07/26 روز تولد : 1359/12/24 امتياز داده شده به کاربر از طرف ادمين : Registration date : 2008-05-29
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الثلاثاء أكتوبر 28, 2008 9:31 pm | |
| | |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأربعاء أكتوبر 29, 2008 3:49 pm | |
| فقط یه جمله جوابتو میدم اقای ادمین مواد لازم برای درست کردن مرد... توجه ... توجه ... مواد خود را حرام نکنید . مرد ها درست شدنی نیستند. : : |
|
| |
rasol2010 کاربر جدید
تعداد پستها : 25 Age : 34 آدرس پستي : توی دلت شکلک : تا حالا سکس داشتي : آره روز عضویت : yyyy/mm/dd روز تولد : 1387/04/05 امتياز داده شده به کاربر از طرف ادمين : Registration date : 2008-09-21
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الخميس أكتوبر 30, 2008 10:45 pm | |
| آقا آدمين خوشم آمد حالشونو گرفتي چه چيزايي گذاشتي به به خانوما جواب ندارن به اين حرف هاي آقا آدمين جواب بدن | |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الجمعة أكتوبر 31, 2008 1:18 am | |
| کی گفته جواب ندارم؟؟؟ حتما باید 3 صفحه سخنرانی کنم؟ من با یه کلمه جواب 3 ساعت حرافیتونو میدم. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الجمعة أكتوبر 31, 2008 1:21 am | |
| کی گفته جواب ندارم؟؟؟ حتما باید 3 صفحه سخنرانی کنم؟ من با یه کلمه جواب 3 ساعت حرافیتونو میدم. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: 28 دليل واسه افتخار کردن خانمها الجمعة أكتوبر 31, 2008 1:40 am | |
| |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الجمعة أكتوبر 31, 2008 1:44 am | |
| به قول اون فیلم هندیه ( شعله ) که به حبار سینک گفتن اگه یه دونه بکشی 4 تا میکشیم؟؟؟ یادتونه؟ جریان کار شماست. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: کل کل الجمعة أكتوبر 31, 2008 1:57 am | |
| |
|
| |
HaMeD 18 پلیس و ناظم انجمن
تعداد پستها : 185 Age : 37 آدرس پستي : همه جای ایران سرای من است تا حالا سکس داشتي : ***** روز عضویت : yyyy/mm/dd روز تولد : 1987/11/05 امتياز داده شده به کاربر از طرف ادمين : Registration date : 2008-10-15
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الجمعة أكتوبر 31, 2008 4:53 am | |
| خداییش حرف راست جواب نداره فکرم نکنید. برید سر بحث بعدی. البته چندتا از گزینه هاش جنبه عمومی نداره (2-3-4-6-7-9) اینها در مورد همه پسرها صدق نمیکنه در این موارد من حاضر به دفاع هستم | |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الجمعة أكتوبر 31, 2008 10:05 pm | |
| خوشم اومد ادم فهمیده و منطقی هستید. اگه اوکی بدید میرم سراغ موضوع تازه. کسی نبود دفاع کنه؟؟؟ میدونم اخه حرفی نمونده واسه گفتن . |
|
| |
Admin ریاست کل سایت
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها السبت نوفمبر 01, 2008 11:50 am | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 185 Age : 37 آدرس پستي : همه جای ایران سرای من است تا حالا سکس داشتي : ***** روز عضویت : yyyy/mm/dd روز تولد : 1987/11/05 امتياز داده شده به کاربر از طرف ادمين : Registration date : 2008-10-15
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها السبت نوفمبر 01, 2008 5:41 pm | |
| | |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: [size=18]کل کل[/size] السبت نوفمبر 01, 2008 10:57 pm | |
| |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: کل کل السبت نوفمبر 01, 2008 10:59 pm | |
| |
|
| |
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأحد نوفمبر 02, 2008 1:04 am | |
| با کمال احترام طناز خانوم پست قبلیتون منطقی بود منم نظرمم گفتم ولی تو این دفاعیه فقط قصد توجیه کردن داشتید من شخصا خیلی از این دفاعیه ها را قبول ندارم ولی یه چندتاییشم قبول داشتم که اونا هم فقط تو جامعه ی ما رسمه که دلیلشم همه میدونند (مثل 11-31) | |
|
| |
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأحد نوفمبر 02, 2008 1:23 am | |
| دیگه واجب دونستم منم دخالت کنم تو این بحث (البته با اجازه دوستان) 1) دختر ها خيلي دوست دارند جاي پسر ها باشند اما پسر ها اصلاً دوست ندارند جاي دختر ها باشند
2) اگر يه دختر يک مشکل غير قابل حل داشته باشه از خونه فرار ميکنه اما يه پسر اگر يک مشکل غير قابل حل داشته باشه اعضاي خانواده اش رو از خونه فراري ميده!
3) يه دختر اگر دو تا مشکل غير قابل حل داشته باشه خودکشي ميکنه اما يه پسر اگر دو تا مشکل غير قابل حل داشته باشه اعضاي خانواده اش رو ميکشه
4) يه پسر اگر 3 تا مشکل غير قابل حل داشته يه هفته افسرده ميشه بعد با 3 تا مشکل کنار مياد و زندگيش رو ميکنه اما تا کنون دختري که 3 تا مشکل داشته باشه ديده نشده چون همشون در مرحله دو تا مشکل خودکشي ميکنند و به سه تا نميرسه مشکلاتشون!!!
5) دخترا مي خوان سر پسرا کلاه بزارن اما در نهايت سر خودشون کلاه ميره ولي پسرا مي خوان سر هر موجود زنده اي که ميبينن کلاه بزارن و در نهايت موفق ميشن
6) اگر به يه دختر بگي دوست دارم فکر ميکنه تو چقدر خوبي و عاشقت ميشه اما اگر به يه پسر بگي دوست دارم فکر ميکنه تو چقدر بي جنبه و جوات هستي دست به هر کاري ميزنه تا از شرت خلاص شه!
7) دخترا با اينکه بيشتر از پسرا قوانين راهنمايي و رانندگي رو رعايت ميکنن اما خيلي بيشتر از پسرا تصادف ميکنن و در هر تصادف رد پاي يک دختر به چشم مي خوره.
8) دخترا فکر مي کنن بهترين راه براي بهترين راه براي داشتن يک رابطه خوب و مداوم صداقت و راستگويي هستش ولي پسرا مطمئن هستند بهترين راه دروغگويي و گرفتن سوتي از طرف مقابله!
9) پسر ها به هم حسودي نمي کنن اما دخترا به هم حسودي مي کنن.
10) اگر برادرتون دوست دختر داشته باشه شما سعي مي کنيد با اون دختر آشنا بشيد ولي اگر خواهرتون دوست پسر داشته باشه شما قسم مي خوريد! که هم پسره و هم خواهرتون رو سر به نيست کنيد.
11) دختر ها زير بار حرف زور ميرن اما پسر ها خودشون حرف زور ميزنن
12) يک دختر اگر 24 ساعت با دوست پسرش صحبت نکنه افسرده ميشه اما يک پسر اگر 24 ساعت با دوست دخترش صحبت نکنه با اون يکي دوست دخترش صحبت ميکنه.
13) يک دختر اگر با دوست پسرش به هم بزنه ديگه با هيچ پسري دوست نميشه اما يه پسر اگر با دوست دخترش به هم بزنه با 3-4 تا دختر ديگه دوست ميشه!
14) اگر يه دختر به يه پسر نگاه کنه , پسره فکر مي کنه که خيلي خوش تيپه ولي اگر يه پسر به يه دختر نگاه کنه دختره فکر ميکنه که پسره چقدر بي چشم و رو هستش!
15) دختر ترشيده ميشه اما پسر نه!!!!
16) بعد از خوندن اين مطلب پسرا اول 2 دقيقه فکر ميکنن تا مفهوم مطلب رو بفهمند و چون بعد از دو دقيقه نمي فهمند مي زنن زير خنده و ميگن خيلي باهال بود اما دخترا بعد از خوندن اين مطلب 2 ساعت حرص مي خورن و فکر ميکنن به شخصيت دختراي ايروني توهين شده و در نهايت چون مفهوم اين مطلب رو نفهميدن به نويسنده اش ميل ميزنن و فحش ميدن!!! | |
|
| |
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأحد نوفمبر 02, 2008 1:27 am | |
| سير تکامل دختر خانمها
سن 14 سالگي : تا پارسال هر کي بهشون مي گفت چطوري؟ ميگفتن ... خوبم مرسي ... حالا ميگن مرسي خوبم سن 15 سالگي : هر کي بهشون بگه سلام ... ميگن عليک سلام ... نقاشيشون بهتر ميشه » بتونه کاري و رنگ آميزي سن 16 سالگي : يعني يه عاشق واقعيند ... فردا صبح هم ميخوان خودکشي کنن ... شوخي هم ندارن سن 17 سالگي : نشستن و اشک مي ريزن ... بهشون بي وفايي شده ... کوران حوادث سن 18 سالگي : ديگه اصلا عشق بي عشق ... توي خيابون جلوي پاشون رو هم نگاه نمي کنن سن 19 سالگي : از بي توجهي يه نفر رنج مي برن ... فکر مي کنن اون يه آدم به تمام معناست سن 20 سالگي : نه , نه ... اون منو نمي خواست آخرش منو يه کور و کچلي مي گيره ... مي دونم سن 21 سالگي : فقط سن 27-28 سالگي قصد ازدواج دارن ، فقط سن 22 سالگي : خوش تيپ باشه ، پولدار باشه ، تحصيلکرده باشه ، قد بلند باشه ، خوش لباس باشه ... آخ که چي نباشه سن 23 سالگي : همهء خواستگارا رو رد مي کنن سن 24 سالگي : زياد مهم نيست که چه ريختييه يا چقدر پول داره ، فقط شجاع باشه ، ما رو به اون چيزي که نرسيديم برسونه سن 25 سالگي : اااااااه ، پس چرا ديگه هيچکي نمي ياد... هر کن ميخواد باشه ، باشه سن 26 سالگي : يه نفر مي ياد ، همين خوبه ، بله سن 27 سالگي : آخيش سن 28 سالگي : کاش قلم پات مي شکست و خواستگاري من نميومدي | |
|
| |
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأحد نوفمبر 02, 2008 1:36 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأحد نوفمبر 02, 2008 1:39 am | |
| کارایی که دخترای ایرونی عمرا نتوتن انجام ندن!
ـ با داشتن ران های بد ترکیب دامن کوتاه نپوشن و قر ندن!!!
ـ با دیدن یک پسر خوشتیپ میگرن درد نگیرن و غش نکنن!!
ـ قبل از بیرون رفتن از خونه ۳ کیلو پودر به سر وصورت و ته و ماتحت خود نزنن!!!!!!!
ـ کفش پاشنه ۶۰ سانتی نپوشن و احساس مانکنی نکنن!!!!!
ـ با داشتن پاهایی پشمالو جوراب شیشه ای نپوشن و شیلنگ تخته نندازن!!!!!!!
ـ روزی ۱۴ ساعت با تلفن حرف نزنن!!!!
ـ زیر مانتوی کوتاه٬دامن بلند خال خالی نپوشن!!!!!!!
ـ روزی ۴۰ هزار تومن آت و آشغال نخرن!!!!!
ـ ۲ ساعت به ۲ ساعت لباس عوض نکنن و رنگ و وارنگ نپوشن!!!
ـ با داشتن هیکل جنیفری ؟! بندری نرقصن و سینه نلرزونن!!!!!!
ـ از دوست پسرهاشون برای هم نگن و لایه اوزون را جر ندن!!!!
ـ با داشتن چشمای بابا قوری خط چشم نکشن و چشمک نزنن!!!!
ـ عشوه شتری نیان و ناز نکنن!!!!
ـ از ۳۰ تا پسر شماره نگیرن و به هر ۳۰ تا زنگ نزنن!!!!!! | |
|
| |
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأحد نوفمبر 02, 2008 1:40 am | |
| اختراعات زنان و مردان!
مرد کلمه را کشف کرد و مکالمه را اختراع کرد. زن مکالمه را کشف کرد و شايعه اختراع شد!
مرد قمار را کشف کرد و کارتهاي بازي را اختراع کرد. زن کارتهاي بازي را کشف کرد و جادوگري اختراع شد!
مرد کشاورزي را کشف کرد و غذا اختراع شد. زن غذا را کشف کرد و رژيم غذايي را اختراع کرد!
مرد دوستي را کشف کرد و عشق اختراع شد . زن عشق را کشف کرد و ازدواج را اختراع کرد!
مرد تجارت را کشف کرد و پول را اختراع کرد. زن پول را کشف کرد و « خريد کردن » اختراع شد! از آن به بعد مرد چيزهاي بسياري را کشف و اختراع کرد. ولي زن همچنان مشغول خريد بود! | |
|
| |
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأحد نوفمبر 02, 2008 1:41 am | |
| حالا بیا تا دفعه بعد بقیه اش را براتون بزارم که یهو گناه خودکشیتون گردن من نیفته | |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الأحد نوفمبر 02, 2008 10:04 pm | |
| اهای اقاهه لطف کن یه متنی که میزاری منتظر جوابش بمون و اجازه دفاع کردن بده. با تموم احترامی که واسم داری من اصلا راجع به اینهمه موضوع پشت سر هم حرف نمیزنم و جرو بحث نمیکنم. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: کل کل الأحد نوفمبر 02, 2008 10:09 pm | |
| ولی یه چیزی میگم همه بخونن و یه کلمه باشه جواب اون همه چرت و پرت.
تعریف مردها : مرد ها مثل کوه استوارند ... ولی مثل دشت پستن. مثل شیر قوی اند ... ولی مثل سوسک کثیفن . مثل دریا خوش صدان ... ولی مثل مرداب لجنن. مثل سیب خوشمزه اند ... ولی مثل البالو کرم دارن. ... و تو یه کلمه همشون مثل قرمز گرمن ... ولی مثل قهوه ای .... ( اینجا رو سانسور میکنم توهین نشه به کسی. ) |
|
| |
| عنوان: رد: کل کل دختر وپسرها الإثنين نوفمبر 03, 2008 1:27 am | |
| که اونا چرت و پرت بودند؟؟ بحثی هم نمی کنی؟؟ حالا میشه بگی اگه میخواستی بحث کنی چی میتونستی بگی؟؟ | |
|
| |
| کل کل دختر وپسرها | |
|